eMAG sărbătorește 16 ani de la înființare; ne pregătește extra reduceri pentru ziua de mâine

3.211 ori
<b>eMAG sărbătorește 16 ani de la înființare; ne pregătește extra reduceri pentru ziua de mâine</b>De vreme ce reducerile propuse de eMAG cu ocazia zilei de 1 Decembrie nu ne-au impresionat, poate că promoția aniversară a retailerului va reuși să facă acest lucru. Mâine pe data de 5 decembrie eMAG va da startul unei

Cum reducerile propuse de eMAG cu ocazia Zilei Naționale nu ne-au dat pe spate, poate că promoția aniversară va reuși să facă acest lucru. Aflăm astăzi că retailerul sărbătorește mâine 16 ani de la înființare și în acest sens ne pregătește o campanie nouă cu extra reduceri în valoare de 10.000.000 lei.

Ce înseamna asta este că pe lângă reducerile standard aplicate produselor din ofertă, eMAG ne va dărui și cupoane speciale sub formă de vouchere ce pot fi utilizate pentru achiziții ulterioare pe seama unor condiții stipulate într-un regulament ce îl vom vedea mâine pe 5 decembrie. Există codul promoțional eMAG16ani pe care va trebui să îl utilizăm la comandă pentru a beneficia de aceste extra reduceri.

Veți putea accesa oferta de aici și eMAG ne recomandă să ne adăugăm de pe acum produsele în zona Favorite pentru a le comanda mai rapid. Desigur aveți nevoie și de un cont de utilizator în care să vă completați toate datele personale și adresa de livrare. Voi ce așteptări aveți de la această promoție?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×