Smartwatch-ul Nokia Steel primește o ediție limitată ce sosește pe Rose Gold și Negru

2.237 ori
<b>Smartwatch-ul Nokia Steel primește o ediție limitată ce sosește pe Rose Gold și Negru</b>Nokia a anunțat în aceste zile lansarea unei ediții limitate pentru smartwatch-ul hibrid numit Nokia Steel, purtabil ce primește doar un update la nivel de design. Este vorba despre adăugarea a două noi culori în serie, acestea fiind

Așa cum probabil știți, finlandezii de la Nokia au achiziționat în urmă cu mai bine de un an compania franceză Withings, firmă ce activa în zona medicală cu produse precum termometre, senzori de puls, tensiometre, cântare inteligente și chiar ceasuri smart. Din această vară produsele cu pricina poartă logo-ul Nokia, unul dintre acestea fiind și smartwatch-ul hibrid numit Nokia Steel.

Nokia Steel

Descoperim astăzi faptul că ceasul de față primește o ediție limitată care aduce un update la nivel de design. Este vorba despre introducerea a două variante noi de culoare, acestea fiind Rose Gold și Full Black. Ambele ceasuri sosesc cu o curea standard, dar cumpărătorii pot opta pentru accesorii de genul adiționale, un exemplu fiind cureaua din piele ce costă 50 dolari.

Modelul pe negru costă 129.95 dolari, în vreme ce pentru varianta Rose Gold veți scoate din buzunar suma de 149.95 dolari. Fiind un smartwatch hibrid, asta înseamnă că nu avem parte de un panou tactil, ci doar de funcții smart precum monitorizarea activității fizice, a somnului și a caloriilor arse.

Dispune de certificare pentru rezistență la apă în regim 5ATM și are la interior o baterie CR2035 cu autonomie de 8 luni!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×