LG V30 va impresiona și la nivel de acustică; promite funcții audio nemaivăzute până acum pe un smartphone

1.249 ori
<b>LG V30 va impresiona și la nivel de acustică; promite funcții audio nemaivăzute până acum pe un smartphone</b>Au mai rămas doar 3 zile până la debutul phablet-ului LG V30, terminal ce va fi prezentat în cadrul unui eveniment din Berlin ce marchează startul târgului IFA 2017. Avem astăzi noi detalii oficiale din partea producătorului și aflăm că telefonul va

Încă 3 zile de așteptare și LG V30 ni se va prezenta în toată splendoarea sa, phablet-ul prin care sud-coreenii încearcă să dea lovitura în acest an. Dacă așa va fi sau nu rămâne de văzut, dar informațiile prezentate până acum par a sugera faptul că avem de-a face cu un super telefon. Acesta va aduce o cameră duală cu deschidere f/1.6 și se pare că nici partea de acustică nu va fi lăsată deoparte.

LG V30

Compania va oferi aparent funcții audio nemaivăzute pe un smartphone până acum. Vom primim un chip audio Advance Hi-Fi DAC 32-bit, filtre digitale și presetări audio. LG susține că nivelul distorsiunii audio a scăzut la doar 0.0002% și aflăm că LG V30 include tehnologie ce facilitează streaming-ul audio high-resolution.

Avem și un sistem de înregistrare audio HD capabil să folosească receiver-ul audio simultan pe post de microfon. De asemenea, producătorul sud-coreean menționează că la pachet cu smartphone-ul LG V30 va fi oferită o pereche de căști tunate de către B&O Play pentru o experiență audio superioară. Mai sus aveți și un teaser care face aluzie la faptul că LG V30 este telefonul perfect de luat la concerte! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×