LG trimite invitaţiile oficiale pentru debutul lui V30 pe 31 august; Accentul pare pus pe fotografie

751 ori
<b>LG trimite invitaţiile oficiale pentru debutul lui V30 pe 31 august; Accentul pare pus pe fotografie</b>Am văzut deja în această dimineață o mega-scăpare asociată lui LG V30, iar acum asistăm și la distribuirea invitațiilor de presă pe care compania le-a trimis publicațiilor tech. Aici se specifică clar faptul că telefonul va debuta oficial pe data de

După o mega scăpare a lui LG V30 într-un clip video vine şi momentul confirmării oficiale a debutului său. Astfel, LG a început să trimită invitaţiile presei pentru evenimentul de lansare a noului phablet, care are loc pe 31 august. Vedeţi mai jos cum arată invitaţia.

LG V30

E drept că ştiam deja acea dată, pentru că sud corenii o confirmaseră luna trecută. Evenimentul va avea loc în Berlin, deci face parte din seria de conferinţe asociate lui IFA 2017. Tot acolo îşi vor aduce noutăţile şi Sony, Huawei, Lenovo şi multe alte companii. Privind cu atenţie invitaţia, observăm o aluzie la funcţii foto, ceea ce se aliniază cu ce am auzit şi anume că LG V30 va trece la un nou prag de deschidere a camerei, F/1.6. Am putea eventual sa il vedem si pe actorul Joseph Gordon Levitt pe scenă, de vreme ce a fost implicat in ultima mare scăpare video a lui V30.

E o posibilitate să vedem şi un soi de captură nouă şi revoluţionară în alb-negru pe phablet, cum e acea fotografiere monocromă arătoasă de care sunt capabile telefoanele Huawei P10 şi P9 spre exemplu, dar asta e strict o teorie a mea extrasă din coloritul invitatiei. LG V30 va aduce o cameră duală cu senzor foto principal şi unul secundar cu lentilă wide angle.

Aşteptăm la bord şi un ecran de 6 inch OLED cu muchii foarte înguste şi aspect 18:9, plus procesor Snapdragon 835 şi baterie de 3200 mAh. Acest terminal se va duela direct cu Samsung Galaxy Note 8 în perioada următoare.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×