Lansarea lui LG V30 va fi transmisă live pe 31 august! Telefonul promite o super cameră duală!

1.896 ori
<b>Lansarea lui LG V30 va fi transmisă live pe 31 august! Telefonul promite o super cameră duală!</b>Au mai rămas doar câteva zile și până la evenimentul de lansare destinat lui LG V30, phablet de 6 inch care promite o super cameră foto. Conferința desfășurată de către sud-coreeni va fi transmisă live pe data de 31 august începând cu ora

Acum că Samsung Galaxy Note 8 a fost lansat oficial ne mai rămân 3 phablet-uri de top programate pentru debut până la final de an, acestea fiind Huawei Mate 10, iPhone 7s Plus și nu în ultimul rând LG V30. Acesta din urmă va vedea lumina zilei pe data de 31 august și aflați că evenimentul de lansare va fi transmis live pe pagina de Facebook a companiei începând cu ora 10:00 (ora României).

LG V30

Este vorba despre o conferință matinală așadar și aici vom vedea lansată și o variantă cu Plus în coadă a lui LG V30 care ar trebui să aducă ceva mai mult spațiu intern de stocare și poate acustică Hi-Fi. Ambele terminale vor opta pentru panouri P-OLED Quad HD+ cu raport 18:9 al imaginii, sticlă curbată 2.5D aplicată peste panoul frontal și pentru muchii foarte înguste în jurul ecranului.

La interior se află procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 835, 4 sau 6 GB RAM și o baterie de 3300 mAh aparent. În spate avem o cameră duală inedită ce va oferi o deschidere f/1.6, semn că telefonul se va descurca de minune în condiții low-light. Bifăm și un design premium și integrarea unui scanner de amprente în butonul power/unlock din spate. Așteptăm acum detalii și despre preț!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×