LG va lansa 3 telefoane Android in 2009

1.223 ori
<b>LG va lansa 3 telefoane Android in 2009</b>Dupa ce v-am prezentat cel putin o duzina de telefoane noi LG, care folosesc interfata S-Class, iata ca un alt anunt al producatorului asiatic atrage atentia in cadrul showului CommunicAsia 2009. Se pare ca LG va lansa nu mai putin de 3 noi terminale...

Dupa ce v-am prezentat cel putin o duzina de telefoane noi LG, care folosesc interfata S-Class, iata ca un alt anunt al producatorului asiatic atrage atentia in cadrul showului CommunicAsia 2009. Se pare ca LG va lansa nu mai putin de 3 noi terminale Android in 2009.

Nu stim inca daca aceste handseturi se numara printre cele pe care vi le prezentam ieri, sau daca folosesc interfata S-Class, dar exista posibilitatea ca LG sa exploreze o piata noua, cea a telefoanelor Android low end. La ora actuala, toate terminalele care ruleaza Android sunt smartphone-uri, dar daca OS-ul Google ar ajunge si pe low-end-uri, acest fapt ar atesta versatilitatea sa.

Aflam si ca LG a ezitat initial sa opteze pentru Android, dar la ora actuala este inevitabil pentru marii producatori de telefoane mobile sa colaboreze cu Google si Open Handset Alliance, creatorii lui Android. Ar trebui oare sa ne asteptam si la o premiera, adica la primul telefonul non-touch bazat pe Android si branduit LG?

[Via: Intomobile.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×