Palm Pre Touchstone incorporat intr-un BMW printr-un hack

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.218 ori
<b>Palm Pre Touchstone incorporat intr-un BMW printr-un hack</b>La doar 2 saptamani dupa lansarea lui Palm Pre, iata ca handsetul a ajuns sa fie integrat intr-un automobil de lux si nu doar atat, dockul sau pentru incarcare avand aceeasi soarta. Posesorul unui BMW Seria 3 a integrat in consola masinii sale Palm Pre...

La doar 2 saptamani dupa lansarea lui Palm Pre, iata ca handsetul a ajuns sa fie integrat intr-un automobil de lux si nu doar atat, dockul sau pentru incarcare avand aceeasi soarta.

Posesorul unui BMW Seria 3 a integrat in consola masinii sale Palm Pre Touchstone, dockul pentru incarcare wireless al telefonului. Am vazut pana acum si dockuri pentru iPhone integrate in tot felul de vehicule si conectate la sistemul Bluetooth al masinii, dar este prima oara cand un astfel de incarcator wireless isi face aparitia intr-un BMW.

Integrarea lui Touchstone s-a realizat printr-un "hack", care presupune montarea gadgetului in consola centrala si conectarea sa la alimentarea automobilului (asta daca nu foloseati deja sistemul iDrive pentru iPhone). Sa fie o coincidenta faptul ca de fiecare data cand apare o noua metoda de integrare a telefoanelor in automobile, ea este testata pe un BMW?

[Via: Intomobile.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×