LG Zone 4 este un telefon entry-level ce debutează prin intermediul unui operator din SUA

Autor:  | Publicat în:  LG 650 ori
<b>LG Zone 4 este un telefon entry-level ce debutează prin intermediul unui operator din SUA </b>Prin intermediul operatorului american Verizon a debutat la începutul acestei săptămâni și smartphone-ul LG Zone 4, telefon cu dotări modeste ce va costa doar 115 dolari. Pentru această sumă primim un handset cu ecran HD de 5 inch și un procesor

Pe piața din SUA a debutat în această primă parte a săptămânii și smartphone-ul LG Zone 4, un model din zona entry-level ce va fi comercializat de către operatorul Verizon. Design-ul ne duce înapoi în 2014 sau poate chiar mai departe, asta pentru că telefonul adoptă un panou frontal cu margini de-a dreptul uriașe și desigur o construcție bazată în întregime pe material plastic.

LG ZONE 4

Ca dotări produsul vine cu display HD de 5 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 425, 2 GB RAM și cu 16 GB de stocare flash + slot microSD. Se oferă și o cameră frontală de 5 megapixeli, un senzor foto principal de 8 megapixeli și cu o baterie de 2500 mAh la interiorul carcasei.

Vestea bună este că primim și un scanner de amprente aici, asta având în vedere prețul de numai 115 dolari. În zona software, LG aduce pe acest smartphone sistemul de operare Android 7.1.2 Nougat. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×