Microsoft încheie un parteneriat cu BlackBerry pentru a face smartphone-urile mai sigure

1.224 ori
<b>Microsoft încheie un parteneriat cu BlackBerry pentru a face smartphone-urile mai sigure</b>Ultima dată când am auzit ceva legat de BlackBerry a fost acum o săptămână când aflam despre arestarea CEO-ului unei companii ce vindea smartphone BB criptate către găștile de infractori. Cumva știrea de astăzi este legată de subiectul

Ultima știre ce implica BlackBerry sosea chiar în urmă cu o săptămână, moment în care aflam că CEO-ul unei companii a fost arestat pentru comercializarea de smartphone-uri BlackBerry criptate către găștile de infractori. Astăzi în schimb descoperim detalii despre un alt subiect, acela că firma canadiană a încheiat un acord de colaborare cu nimeni altul decât Microsoft.

Parteneriatul vine cu scopul de a face smartphone-urile mai sigure, asta cu ajutorul soluției unice cunoscută sub numele de BlackBerry Enterprise Bridge. Aceasta include expertiza BlackBerry în mobilitate și securitate alături de produsele de productivitate și cele de cloud deținute de către Microsoft. Soluția vizează zona business precum băncile, distribuitorii de echipamente medicale, dar și firmele de avocatură, respectiv guvernele. 

Suntem informați că BlackBerry Enterprise BRIDGE le va permite clienților săi accesul la aplicațiile mobile Excel, PowerPoint și Word de iOS și Android direct din platforma BlackBerry Dynamics. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×