Huawei P10 ar putea sosi cu 6 GB RAM și procesor Kirin 960; GFXBench ne prezintă câteva dintre dotările sale

1.943 ori
<b>Huawei P10 ar putea sosi cu 6 GB RAM și procesor Kirin 960; GFXBench ne prezintă câteva dintre dotările sale</b>În baza de date GFXBench își face astăzi apariția smartphone-ul Huawei LON-L29, nume de cod ce ar putea fi purtat de nimeni altul decât Huawei P10. Din câte putem remarca, se așteaptă o creștere a diagonalei de la 5.2 inch la 5.5 inch pe noua generație

Acum că debutul lui Huawei Mate 9 a avut loc, este momentul să ne îndreptăm atenția către următorul flagship pe care compania chineză îl va aduce pe piață - și anume Huawei P10. Acest din urmă dispozitiv își face astăzi apariția în benchmark-ul GFXBench sub numele de cod LON-L29, listare ce ne oferă o listă destul de generoasă a specificațiilor hardware pe care le vom primi la bordul device-ului.

Huawei P10

În primul rând se pare că diagonala ecranului va crește de la 5.2 inch la 5.5 inch pe noul model, fiind oferită totuși o rezoluție Quad HD de această dată. Avem 6 GB memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare flash și puternicul procesor octa-core HiSilicon Kirin 960 + chip grafic Mali-G71. 

La pachet mai este inclusă o cameră foto de 12 megapixeli ce poate filma la rezoluție 4K (cel mai probabil tot o cameră duală) și un senzor frontal de 8 megapixeli. Versiunea listată aici este cea single-SIM și din câte observăm, telefonul rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat. Nu vă așteptați totuși ca lansarea să aibă loc în perioada următoare, fiind vorba cel mai probabil despre un evneiment de debut programat pentru luna aprilie a anului viitor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×