Livrările de telefoane Huawei au crescut cu 63%, ajungând la 27.4 milioane de unităţi în trimestrul 3

Autor:  | Publicat în:  Huawei 530 ori
<b>Livrările de telefoane Huawei au crescut cu 63%, ajungând la 27.4 milioane de unităţi în trimestrul 3</b>Huawei a anunţat astăzi rezultatele sale financiare pe trimestrul 3 al acestui an, care a adus o creştere cu 63% a livrărilor de smartphone-uri. Acestea au ajuns la 27.4 milioane de unităţi. &nbsp; Creşterea cea mai &icirc;nsemnată a fost...

Huawei a anunţat astăzi rezultatele sale financiare pe trimestrul 3 al acestui an, care a adus o creştere cu 63% a livrărilor de smartphone-uri. Acestea au ajuns la 27.4 milioane de unităţi.

Creşterea cea mai însemnată a fost înregistrată de Huawei pe piaţa din Europa, cu 98%, în vreme ce în China a crescut cu 81% şi în Orientul Mijlociu şi Africa cu 70%. Huawei se aşteaptă să vândă 100 de milioane de smartphone-uri în acest an, ceea ce dacă nu mă înşel i-ar pune la egalitate cu Xiaomi. Printre modelele de succes ale companiei se număra Huawei Mate 7, ce a ajuns deja la livrări de peste 6.5 milioane de unităţi la nivel global.

Huawei P8 a atins 4 milioane de unităţi livrate, iar P7 peste 7.5 milioane de unităţi. E interesant de remarcat faptul că în intervalul ianuarie - august 2015 Huawei a fost pe locul 3 în topul producătorilor smartphone, ajungând la o cotă de piaţa globală de 9.5 în august. Ca să vă faceţi o idee cu privire la duelul Xiaomi - Huawei, aflaţi că în vreme ce aceasta din urmă companie livra 27.4 milioane de handseturi în trimestrul 3, Xiaomi livra doar 18.5 milioane.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×