Livrările de telefoane Huawei au crescut cu 63%, ajungând la 27.4 milioane de unităţi în trimestrul 3

596 ori
<b>Livrările de telefoane Huawei au crescut cu 63%, ajungând la 27.4 milioane de unităţi în trimestrul 3</b>Huawei a anunţat astăzi rezultatele sale financiare pe trimestrul 3 al acestui an, care a adus o creştere cu 63% a livrărilor de smartphone-uri. Acestea au ajuns la 27.4 milioane de unităţi. &nbsp; Creşterea cea mai &icirc;nsemnată a fost...

Huawei a anunţat astăzi rezultatele sale financiare pe trimestrul 3 al acestui an, care a adus o creştere cu 63% a livrărilor de smartphone-uri. Acestea au ajuns la 27.4 milioane de unităţi.

Creşterea cea mai însemnată a fost înregistrată de Huawei pe piaţa din Europa, cu 98%, în vreme ce în China a crescut cu 81% şi în Orientul Mijlociu şi Africa cu 70%. Huawei se aşteaptă să vândă 100 de milioane de smartphone-uri în acest an, ceea ce dacă nu mă înşel i-ar pune la egalitate cu Xiaomi. Printre modelele de succes ale companiei se număra Huawei Mate 7, ce a ajuns deja la livrări de peste 6.5 milioane de unităţi la nivel global.

Huawei P8 a atins 4 milioane de unităţi livrate, iar P7 peste 7.5 milioane de unităţi. E interesant de remarcat faptul că în intervalul ianuarie - august 2015 Huawei a fost pe locul 3 în topul producătorilor smartphone, ajungând la o cotă de piaţa globală de 9.5 în august. Ca să vă faceţi o idee cu privire la duelul Xiaomi - Huawei, aflaţi că în vreme ce aceasta din urmă companie livra 27.4 milioane de handseturi în trimestrul 3, Xiaomi livra doar 18.5 milioane.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×