Samsung Galaxy S7 ar urma să ajungă la 25 de milioane de unităţi vândute până la finalul acestei luni

1.141 ori
<b>Samsung Galaxy S7 ar urma să ajungă la 25 de milioane de unităţi vândute până la finalul acestei luni</b>Potrivit unei informații recent sosite în presă, se pare că vânzările de Samsung Galaxy S7 vor atinge cifra de 25 milioane exemplare chiar la sfârșitul acestei luni. Este vorba despre modele standard S7 dar și despre versiunile Edge în cazul de față,

Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge ar fi avut toate argumentele să ajungă best seller-uri anul trecut, dacă Samsung ar fi estimat corect cererea lor. Greşeala nu s-a repetat în 2016, iar Galaxy S7 e pe cale să fie confirmat ca hit, urmând a atinge un prag important de vânzări în această lună.

Astfel, flagshipul actual Samsung urmează să ajungă la 25 de milioane de unităţi vândute până la finalul acestei luni. Încă din aprilie, la doar o lună după debut, Galaxy S7 vânduse deja 10 milioane de unităţi. Informaţiile despre noul prag vin din Coreea de Sud, din 2 surse diferite, deci le dăm crezare. E vorba aici despre ambele modele S7, adică şi cel Edge, iar succesul e atribuit marketingului agresiv, lansării mai devreme decât rivalii şi calităţii produsului.

Galaxy S7 şi S7 Edge aduc un design rafinat faţă de predecesori, baterii excelente, se remarcă şi prin rezistenţă la apă, lucru cu care HTC 10 şi LG G5 nu se pot lăuda de exemplu. E drept că la capitolul camera nu ne-au convins în recenziile dedicate, mai ales în comparaţie cu S6 şi S6 Edge, dar noile flagshipuri rămân excelente la multe capitole şi preţul a început să şi scadă faţă de cel uriaş al lui HTC 10 de exemplu.

Cu Note 7 gata de debut în August e posibil să vedem o încetinire a vânzărilor de S7 în curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×