UPC lansează Connect Box, un nou dispozitiv WiFi rapid si gratuit pentru clienţii operatorului

Autor:  | Publicat în:  UPC 900 ori
<b>UPC lansează Connect Box, un nou dispozitiv WiFi rapid si gratuit pentru clienţii operatorului</b>Operatorul de Internet şi cablu TV UPC a anunţat astăzi lansarea lui Connect Box, un nou echipament WiFi ce va fi disponibil gratuit pentru clienţii operatorului. Acest dispozitiv ar trebui să asigure o viteză de 500 Mbps "oriunde &icirc;n casa ta",...

Operatorul de Internet şi cablu TV UPC a anunţat astăzi lansarea lui Connect Box, un nou echipament WiFi ce va fi disponibil gratuit pentru clienţii operatorului. Acest dispozitiv ar trebui să asigure o viteză de 500 Mbps "oriunde în casa ta", după cum promite operatorul.

E vorba aici despre un echipament wireless dual band care ar trebui să ofere o acoperire mult mai bună în spaţiile închise din locuinţa utilizatorului. Connect Box e oferit gratuit de către UPC clienţilor care cumpără servicii şi produse Internet de la această companie. Sunt oferite aici cele mai noi standarduri de transmitere WiFi şi este suportată transmiterea în 2 benzi: de 2.4 GHz şi 5 GHz.

Astfel utilizatorii scapa de interferenţele cu vecinii sau cu alte terminale wireless din proximitate. Şi interfaţa a primit modificări faţă de precedentele generaţii de produse, cu un mai bun control parental şi tehnologii proprietare Liberty Global. Tehnologia Airtime Fairness are rolul de a rezolva problemele cu acoperirea WiFi în colţurile casei, mai ales în porţiunile problematice ca baile sau zonele închise.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×