Logitech aduce revolutia mouse-urilor pe laptopuri

1.058 ori
<b>Logitech aduce revolutia mouse-urilor pe laptopuri</b>Mouse-ul Logitech Revolution VX, care a debutat in urma cu un an si-a respectat blazonul aducand noutati in domeniul point-and-click, iar acum versiunea acestuia pentru laptopuri, VX Nano aduce featurile de top pe terminalele portabile. Printre cele mai...

Mouse-ul Logitech Revolution VX, care a debutat in urma cu un an si-a respectat blazonul aducand noutati in domeniul point-and-click, iar acum versiunea acestuia pentru laptopuri, VX Nano aduce featurile de top pe terminalele portabile.

Printre cele mai des mentionate functii ale lui VX Revolution se numara si scrollingul hyperrapid, care permitea utilizatorului sa "treaca" printr-un document prin scurta miscare a rotitei de scroll. Aceasta functie este prezenta si la versiunea cordless a lui VX Revolution, VX Nano, care include si 5 butoane programabile. Acestea sunt customizable si pot indeplini functia atribuita de utilizator.

Spre exemplu, unul dintre butoane va va salva documentul in care lucrati, iar alt buton va va schimba armele in timp ce jucati Unreal Tournament. O pereche de baterii AAA va tine mouse-ul in viata timp de 6 luni, conform reprezentantilor Logitech. Un alt feature care trebuie mentionat este prezenta unui mic dongle USB, care foloseste tehnologie wireless in banda de 2.4 GHz.

VX Nano soseste pe piata in august si costa 80 de dolari... sau 70? Suntem inca intr-o dilema, deoarece comunicatul de presa mentioneaza un pret de 70 de dolari, in timp ce pe pagina produsului este mentionat un pret de 80 de dolari. Plus-minus 10 dolari, acest gadget merita cu siguranta cumparat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×