Microsoft va aduce funcții avansate de control al feedback-ului haptic pe tablete și PC-uri

876 ori
<b>Microsoft va aduce funcții avansate de control al feedback-ului haptic pe tablete și PC-uri</b>Prin intermediul unei aplicatii de brevet proaspăt primite de către Microsoft, aflăm astăzi câteva dintre planurile pe care compania IT le are în materie de revoluționare a device-urilor de pe piață. Ei bine, compania plănuiește să aducă funcții avansate

După cum probabil știți, feedback-ul haptic face referire la răspunsul pe bază de vibrații pe care îl primim de la smartphone în momentul selectării unei anumite funcții. Aflăm astăzi că cei de la Microsoft lucrează la o evoluție a acestei tehnologii pentru PC-uri și tablete ce este detaliată în cadrul unui brevet denumit "Sisteme și metode de control al feedback-ului haptic pentru multiple zone".

Brevet Microsoft

Ei bine, se pare că această aplicație de brevet face referire la introducererea pe tablete, tastaturi, dar și pe nelipsitul mouse, a funcționalității de feedback. Vedem într-una dintre imaginile de aici și un gamepad pentru Xbox cu un asemenea feature, respectiv un mouse pentru gaming ce va oferi până la 4 zone de răspuns haptic. 

Brevet Microsoft

De asemenea, Microsoft ar fi adus în discuție și posibilitatea de integrare a acestei tehnologii și în stylus-uri, fiind gândit ca un extra element de interacțiune cu panourile tactile. Acest brevet primit de către compania IT amintește de posibilitatea introducerii acestui feature pe numeroase produse, cum este cazul tabletelor, laptop-urilor, ceasurilor inteligente, și pe telecomenzi.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×