Magazin de aplicații Orange În România - Orange App Shop

Autor:  | Publicat în:  Orange 2.268 ori
<b>Magazin de aplicații Orange În România - Orange App Shop</b>Orange tocmai a anunțat lansarea unui magazin propriu de aplicații în țara noastră, sub numele de Orange App Shop. Acesta este suportat pe mai multe tipuri de telefoane mobile și vine cu numeroase modalități de plată. &nbsp; Serviciul este...

Orange tocmai a anunțat lansarea unui magazin propriu de aplicații în țara noastră, sub numele de Orange App Shop. Acesta este suportat pe mai multe tipuri de telefoane mobile și vine cu numeroase modalități de plată.

Serviciul este destinat exclusiv clienților Orange, iar până la finalul acestei luni App Shop va fi disponibil pe 10 handseturi cu OS Android, Java sau Symbian. Varietatea telefoanelor va crește, iar magazinul de aplicații poate fi descărcat fără costuri folosind Portalul Orange pe mobil. App Shop include atât aplicații, cât și jocuri, tonuri de apel și wallpaper-uri.

Cum se realizează plata în acest serviciu Orange? Veți beneficia de tarifare pe factura mobilului sau folosind creditul PrePay, iar traficul de date pentru navigare și descărcare va fi fi gratuit. Perioada 22 decembrie - 31 ianuarie va fi asociată cu o ofertă ce include 5 aplicații graduite pentru clienții cu Orange App Shop instalat.

Vom vedea în curând pe piață aplicații specifice operatorului, cum ar fi Orange film sau Orange TV Live, pe care le știm deja de pe iPhone. Va urma și un program adresat dezvoltatorilor, care își pot înscrie softurile în acest magazin virtual. Mai multe detalii despre acest nou serviciu aflați de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×