Telefon 4G de la HTC? Cel mai probabil Incredible HD, În varianta LTE

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.773 ori
<b>Telefon 4G de la HTC? Cel mai probabil Incredible HD, În varianta LTE</b>Dacă au apărut zvonuri că noul iPhone destinat operatorului Verizon ar putea fi un model 4G, iată că și HTC are planuri la acest capitol. Deși există deja un model cu WiMAX al companiei, taiwanezii vor să lanseze și un smartphone cu suport LTE,...

Dacă au apărut zvonuri că noul iPhone destinat operatorului Verizon ar putea fi un model 4G, iată că și HTC are planuri la acest capitol. Deși există deja un model cu WiMAX al companiei, taiwanezii vor să lanseze și un smartphone cu suport LTE, ia handsetul este un mister, deși e foarte posibil ca acesta să fie HTC Incredible HD.

Surse din cadrul companiei afirmă că un nou terminal HTC 4G va fi anunțat în data de 6 ianuarie în cadrul CES 2011. Vă reamintim că peste nici 2 săptămâni începe acest show IT/telecom, care se va desfășura în Las Vegas. Făcând o scurtă trecere în revistă descoperim că "primul" telefon 4G de la HTC a fost T-Mobile G2 aka Desire Z, dar acesta era mai degrabă un telefon 3.5G.

Apoi a fost lansat cu mare tam-tam HTC EVO 4G, primul smartphone 4G din lume, dar acesta suporta doar WiMAX, care nu atinge chiar vitezele 4G sperate. Cel mai probabil noul model va realiza conexiunile dorite de utilizator, operând în rețele 4G GSM. Ar putea fi vorba de terminalul HTC Incredible HD aka Mecha, care va sosi inițial prin Verizon și sperăm că și în Europa nu după mult timp.

Mai multe detalii la CES 2011!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×