Orange lansează provocarea Home Guest; vom putea explora casa din spotul publicitar și câștiga produse smart

882 ori
<b>Orange lansează provocarea Home Guest; vom putea explora casa din spotul publicitar și câștiga produse smart</b>În cadrul unui eveniment ce a avut loc pe data de 5 septembrie în București, operatorul Orange România a anunțat lansarea pachetului de servicii Orange Home ce include acces la internet prin fibră optică, televiziune și telefonie fixă. Iată că acum la

Acum fix o săptămână participam la evenimentul Orange în cadrul căruia avea să fie prezentat noul pachet de servicii Orange Home - acesta fiind compus din următoarele: Orange Home Net, Orange Home Fix și Orange Home TV. Cu ocazia acestui anunț a debutat și un spot publicitar pe micile ecrane în care ni se prezintă o casă smart în care serviciile operatorului sunt folosite de către toți membri familiei.

Pentru a ne oferi șansa de a explora această casă smart, Orange vine astăzi cu provocarea numită Orange Home Quest. Mai precis, utilizatorii vor puteadescoperi universul de servicii fixe Orange Home, cât și ecosistemul de dispozitive inteligente printr-un joc online interactiv și distractiv. 

Cei care participă la joc au posibilitatea de a se plimba virtual prin casa Orange Home și totodată câștiga premii pentru casă. Jocul poate fi accesat de pe desktop și este disponibil pe orange.ro. Printre premiile puse la bătaie se numără brățări FitBit, ceasuri inteligente MyKronoz și Samsung Gear, baterii externe, boxe Bluetooth iSound, o cameră foto Polaroid, smart TV-uri, un kit de gaming pentru pasionații de jocuri, dar și două abonamente gratuite timp de un an la serviciile Orange Home Net 1000 și Orange Home TV Global.

Timp de trei săptămâni, utilizatorii vor descoperi treptat câte o cameră - Vizuina Gamer-ului, Camera Cu Povești și nu în ultimul rând Sufrageria Smart. În fiecare dintre aceste camere sunt ascunse obiecte pe care participanții la joc trebuie să le descopere în timpul alocal și la final să se înscrie în tragerea la sorți. În cea de-a patra săptămână, participanții se pot înscrie și la tragerea la sorți pentru marile premii, cu condiția să descopere toate obiectele ascunse în cele 3 camere.

Detalii extra găsiți pe orange.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×