Mai multe telefoane mobile decat populatie?

927 ori
<b>Mai multe telefoane mobile decat populatie?</b>Cate tari se pot mandri ca rata de penetrare a telefoniei mobile a depasit pragul de 100%? Cate tari au mai multe telefoane decat locuitori? Stim cu siguranta ca Romania este una dintre ele si la ultimul studiu efectuat, rata de penetrare autohtona era nu...

Cate tari se pot mandri ca rata de penetrare a telefoniei mobile a depasit pragul de 100%? Cate tari au mai multe telefoane decat locuitori? Stim cu siguranta ca Romania este una dintre ele si la ultimul studiu efectuat, rata de penetrare autohtona era nu mai putin de 108%.

In Australia de exemplu, rata de penetrare depaseste 100% de asemenea si exista numeroase tari asiatice in care situatia se repeta. Aceste sume ne fac sa ne intrebam daca nu cumva ne apropiem de o rata globala de penetrare a telefoniei mobile de peste 100%. Un studiu Informa arata ca la nivel global exista 3.3 miliarde de utilizatori de telefoane mobile, ceea ce inseamna ca jumatate din populatia Terrei poseda un telefon mobil.

Evident exista si cei care folosesc mai multe terminale, cartelele inactive, abonamentele la care s-a renuntat, telefoane neutilizate si multe altele. Cert este ca numarul este in crestere, iar conceptul de persoana care nu a vazut niciodata un telefon mobil este pe cale de disparitie. Zonele rurale sunt tot mai puternic influentate de acest fenomen, devenind tinta operatorilor de nivel mediu si mic, care doresc sa exploateze "golurile" de acoperire.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×