3.3 miliarde de telefoane la nivel global - rata de penetrare de 50%

1.043 ori
<b>3.3 miliarde de telefoane la nivel global - rata de penetrare de 50%</b>Nu putem intra intr-un magazin sau sau intr-un mijloc de transport in comun in ziua de azi, fara a observa cum zeci sau poate sute de persoane roiesc in jur folosindu-si telefoanele mobile. Se pare ca terminalele mobile au atins o rata de penetrare de...

Nu putem intra intr-un magazin sau sau intr-un mijloc de transport in comun in ziua de azi, fara a observa cum zeci sau poate sute de persoane roiesc in jur folosindu-si telefoanele mobile. Se pare ca terminalele mobile au atins o rata de penetrare de 50%, ceea ce inseamna ca jumatate din populatia globului este acum "mobila".

Conform studiului Informa, numarul total de telefoane mobile detinute de utilizatori de tot felul este de aproximativ 3.3 miliarde. Totusi, acest lucru nu inseamna neaparat ca jumatate din populatia lumii detine efectiv handseturile, avand in vedere faptul ca exista si tari cu rata de penetrare mai mare de 100% (mai multe terminale decat locuitori). Romania se apropie de procentul de 100%, desi este posibil ca acesta sa fie deja atins, datorita promotiilor de iarna.

Toate teoriile si statisticile pot doar sa aproximeze numarul real de persoane care detin telefoane mobile, de vreme ce unii utilizatori folosesc unul, doua sau chiar 3 handseturi, datorita ofertelor avantajoase ale unor operatori. De asemenea, numerosi clienti isi pastreaza telefonul vechi, chiar si dupa achizitionarea unuia nou, fie pentru comoditatea sa, fie pentru un feature unic. Totusi, companiile de top ne incurajeaza sa reciclam terminalele, renuntand la cele vechi pentru noutati, dar se pare ca pasionatii de mobile sunt putin mai conservatori decat am fi crezut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×