Managementul SMS-urilor gratuite cu ajutorul lui FoxBox bazat pe Linux

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 2.059 ori
<b>Managementul SMS-urilor gratuite cu ajutorul lui FoxBox bazat pe Linux</b>Pentru acei utilizatori care doresc sa profite la maxim de mesajele text nelimitate, Acme Systems are solutia perfecta sub forma lui SMS FoxBox. Acesta este un gadget compact disponibil la un pret rezonabil si care va va permite sa primiti si sa trimiteti...

Pentru acei utilizatori care doresc sa profite la maxim de mesajele text nelimitate, Acme Systems are solutia perfecta sub forma lui SMS FoxBox.

Acesta este un gadget compact disponibil la un pret rezonabil si care va va permite sa primiti si sa trimiteti mesaje de tip SMS, folosing o cartela SIM comerciala. FoxBox va rula Linux si include un modem GSM quad-band, un slot pentru carduri de memorie SD/MMC pentru stocarea mesajelor si o interfata web-based pentru a face fata haosului.

Acme pretinde ca FoxBox poate primi pana la 30 de mesaje text pe minut, incluzand si un server SQL (SQLite), un set de functii gateway, soft customizabil si o pereche de porturi USB pentru a stoca zecile de mii de mesaje pe stickuri de memorie sau harduri externe. Daca ati cautat o unealta cu adevarat puternica in universul SMS-urilor catre TCP/IP, va asiguram ca ati gasit-o si va trebui sa platiti 750 de euro pentru a fi posesorul unui astfel de SMS FoxBox.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×