Orange oferă acum Internet gratuit în anumite trenuri de la CFR Călători

1.537 ori
<b>Orange oferă acum Internet gratuit în anumite trenuri de la CFR Călători</b>Orange este unul dintre operatorii ce oferă și acoperire la metrou, iar mai nou și în unele trenuri CFR Călători. Informația sosește prin intermediul unui pont din partea unui cititor, și aflăm că începând de astăzi călătorii se vor putea bucura de acces

Pentru că sezonul vacanţelor a fost oficial deschis pe 1 mai, era de aşteptat să vedem şi nişte upgrade-uri la nivel de CFR Călători. Azi aflăm că Orange a început să ofere Internet gratuit în anumite trenuri.

Începând cu data de azi, 16 mai, pasagerii care călătoresc cu cele mai noi vagoane CFR Călători se vor putea conecta la Internet via WiFi, prin intermediul Orange WiFi Zone. Vagoanele cu această dotare vor fi marcate astfel, iar Orange Business WiFi e serviciul implementat aici, cu acces la Internet de mare viteză în mers spre mare sau munte.

Sute de terminale conectate simultan sunt suportate. Pasagerii au acces gratuit la Internet pe toată durata călătoriei, după ce completează un chestionar scurt. Trenurile pe care e inaugurat serviciul sunt cele Bucureşti Nord - Constanţa (IR1585), Constanţa - Bucureşti Nord (IR1586), Bucureşti Nord - Buzău şi Buzău - Bucureşti Nord (IR1558).

Aceste trenuri au câte 5 vagoane modernizate, toate cu semnal WiFi.

Mulţumim lui Bogdan Alecu pentru pont!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×