Mania Star Wars se extinde: OnePlus 5T Star Wars Edition vine în Europa; Motorola lansează un Moto Mod Star Wars

1.191 ori
<b>Mania Star Wars se extinde: OnePlus 5T Star Wars Edition vine în Europa; Motorola lansează un Moto Mod Star Wars</b>Deși veștile de la debutul ediției Star Wars al lui OnePlus 5T dezvăluiau că acest model va fi vândut doar pe piața din India, iată că astăzi vine confirmarea sosirii sale în Europa. Va fi totuși greu să puneți mâna pe unul, asta pentru că

De azi până la debutul noului film Star Wars mai e fix o săptămână, ceea ce înseamnă că s-a dat oficial startul unei maşinării de marketing de miliarde de dolari. Aceasta implica şi terminale mobile şi electronice branduite Star Wars. OnePlus 5T Star Wars Edition se număra printre ele, fiind confirmat pentru debut în Europa, iar Motorola a lansat la rândul său un produs dedicat fenomenului.

OnePlus 5T Star WARS

OnePlus 5T Star Wars Edition are aceleaşi dotări ca şi OnePlus 5T cel standard, doar că vine cu un spate alb cu gravură pe roşu "Star Wars", accente roşii şi conţinuturi/fundaluri Star Wars preinstalate. Pentru început va fi disponibil doar în Finlanda, Suedia şi Danemarca, la preţul de 500 de euro pentru versiunea cu 6 GB RAM şi 64 GB stocare. Versiunea cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare costă 560 de euro.

Moto Mods Star Wars

Între timp Motorola a lansat unMoto Mod Star Wars, în ediţie limitată evident. Nu vă aşteptaţi să iasă un light saber din el sau să scoată sunete de R2-D2. Este doar un capac spate cu o imagine arătoasă pentru telefoanele Moto Z, un Style Shell dacă vreţi. Costă 19.50 dolari şi a debutat doar în China deocamdată. Trebuie să recunosc că arată bine pe roşu acest "shell".

Mă intrigă mecanismul de marketing Disney, care tot insistă pe culori roşii, ceea ce înseamnă că se promovează agresiv latura negativă a "Forţei". Să fie oare adevărat zvonul că Rey trece de partea lui Kylo Ren? Aflăm săptămâna viitoare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×