OnePlus 3 și OnePlus 3T sunt actualizate la Android 8.0 Oreo, inclusiv în România; avem capturi de ecran

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 3.283 ori
<b>OnePlus 3 și OnePlus 3T sunt actualizate la Android 8.0 Oreo, inclusiv în România; avem capturi de ecran</b>În ultimele zilei cei de la OnePlus au dat și startul actualizărilor la Android 8.0 Oreo pentru smartphone-urile OnePlus 3 și OnePlus 3T. Update-ul a sosit și la noi pe plan local după cum vedeți pe seama capturilor de ecran de mai jos

O știre pe care ați remarcat-o cu siguranță în aceste zile este și aceea referitoare la sosirea lui Android 8.0 Oreo pe smartphone-urile OnePlus 3 și OnePlus 3T, actualizare ce a fost confirmată și pe plan local. Nicolae Stan, un cititor fidel Mobilissimo ne-a oferit și câteva capturi de ecran ce conțin detalii despre pachetul software pe care l-a instalat pe al său OnePlus 3T achiziționat de pe site-ul oficial în urmă cu un an.

OnePlus 3T

Update-ul a sosit via OTA și este vorba aici despre OxygenOS 5.0 bazat pe Android 8.0.0 Oreo, versiune ce aduce noutăți precum modul Picture-in-Picture, Parallel Apps ce permite clonarea anumitor aplicații pentru a ne loga în mai multe conturi, dar și funcția Autofill.

Avem pe listă și un design actualizat pentru zona Quick Settings, selecție text smart, actualizări de securitate (doar patch-urile din Septembrie dintr-un motiv sau altul) și introducerea funcției Notification Dots în launcher. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×