OnePlus 3 și OnePlus 3T sunt actualizate la Android 8.0 Oreo, inclusiv în România; avem capturi de ecran

3.394 ori
<b>OnePlus 3 și OnePlus 3T sunt actualizate la Android 8.0 Oreo, inclusiv în România; avem capturi de ecran</b>În ultimele zilei cei de la OnePlus au dat și startul actualizărilor la Android 8.0 Oreo pentru smartphone-urile OnePlus 3 și OnePlus 3T. Update-ul a sosit și la noi pe plan local după cum vedeți pe seama capturilor de ecran de mai jos

O știre pe care ați remarcat-o cu siguranță în aceste zile este și aceea referitoare la sosirea lui Android 8.0 Oreo pe smartphone-urile OnePlus 3 și OnePlus 3T, actualizare ce a fost confirmată și pe plan local. Nicolae Stan, un cititor fidel Mobilissimo ne-a oferit și câteva capturi de ecran ce conțin detalii despre pachetul software pe care l-a instalat pe al său OnePlus 3T achiziționat de pe site-ul oficial în urmă cu un an.

OnePlus 3T

Update-ul a sosit via OTA și este vorba aici despre OxygenOS 5.0 bazat pe Android 8.0.0 Oreo, versiune ce aduce noutăți precum modul Picture-in-Picture, Parallel Apps ce permite clonarea anumitor aplicații pentru a ne loga în mai multe conturi, dar și funcția Autofill.

Avem pe listă și un design actualizat pentru zona Quick Settings, selecție text smart, actualizări de securitate (doar patch-urile din Septembrie dintr-un motiv sau altul) și introducerea funcției Notification Dots în launcher. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×