OnePlus 5T varianta Star Wars e real, vine la timp pentru noul film Star Wars: The Last Jedi

1.105 ori
<b>OnePlus 5T varianta Star Wars e real, vine la timp pentru noul film Star Wars: The Last Jedi</b>Cu ceva timp în urmă sosea și zvonul referitor la posibilitatea lansării unei ediții Star Wars pentru flagship-ul OnePlus 5T, lansare ce se întâmplă se pare. Modelul este asociat filmului The Last Jedi și din singura imagine disponibilă putem

Pasionaţii de Star Wars îşi freacă mâinile ştiind că săptămâna viitoare are premiera noul episod al seriei, The Last Jedi. Cu această ocazie apar numeroase device-uri, inclusiv smartphone-uri cu branding Star Wars. Acestea includ şi un OnePlus 5T Star Wars Limited Edition, pe care îl vedeţi mai jos.

OnePlus 5T

Ediţia specială a fost prezentată în cadrul Comic Con-ului din India, organizat în ultimele zile. Ştiam că ni se pregăteşte o ediţie specială de OnePlus 5T şi iat-o concretizată, dar cu şanse mici de a părăsi India pentru început. Iniţial se discuta despre o versiune roşie a telefonului dedicată zonei întunecate a Forţei, dar terminalul va fi de fapt alb, cu gravura logo-ului Star Wars pe roşu.

Butonul slider pentru alerte e la rândul său roşu, iar butonul Power e negru. Evident la bordul acestui OnePlus 5T se vor afla teme şi fundaluri care au legătură cu franciza şi cu The Last Jedi, inclusiv jocuri şi trailere. Terminalul va fi pus în vânzare de pe 16 decembrie, cu doar 150.000 de unităţi disponibile. Din moment ce sunt la modă petiţiile adresate către OnePlus vom vedea una şi pentru vânzarea ediţiei speciale în afara Indiei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×