Manualul lui LG G2 ajunge pe web, menționează un slot nano SIM și dimensiunile handsetului

Autor:  | Publicat în:  LG 1.206 ori
<b>Manualul lui LG G2 ajunge pe web, menționează un slot nano SIM și dimensiunile handsetului</b>Miercuri e ziua cea mare, cea în care LG își va prezenta oficial noul telefon flagship la New York. E vorba despre LG G2, începutul unei noi linii premium pentru producătorul asiatic, iar terminalul are parte de o scăpare de zile mari azi: manualul...

Miercuri e ziua cea mare, cea în care LG își va prezenta oficial noul telefon flagship la New York. E vorba despre LG G2, începutul unei noi linii premium pentru producătorul asiatic, iar terminalul are parte de o scăpare de zile mari azi: manualul de 222 de pagini a ajuns pe web.

E vorba de un manual coreean, care indică printre altele faptul că acest smartphone are numele de cod LG-F320 și măsoară 8.9 mm în grosime. Handsetul cântărește 143 de grame și vine cu un slot nano SIM, ca și proaspăt lansatul Moto X, ASUS PadFone Infinity și iPhone 5. Primim și confirmarea capacității bateriei și anume 2610 mAh, parcă în ciuda Samsung, de vreme ce are cu doar 10 mAh mai mult decât Galaxy S4.

Manualul lui LG G2

Vestea bună e că primim și slot microSD și se pare că și butonul On/Off va fi plasat tot în spate, lângă camera, ca și butoanele de volum. Sursa acestei scurgeri de informații ne asigura și că noul venit are baterie înlăturabila, Android 4.3 drept OS și ecran Full HD de 5.2 inch. La interior se vor afla 2 GB RAM și un procesor Snapdragon 800 de 2.3 GHz, în vreme ce în spate e integrată o cameră de 13 MP.

Manualul lui LG G2

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×