Samsung a trimis invitațiile pentru evenimentul Unpacked 2013 În ediția a doua

1.045 ori
<b>Samsung a trimis invitațiile pentru evenimentul Unpacked 2013 În ediția a doua</b>Samsung a și trimis invitațiile de presă pentru Unpacked 2013 Ep. 2. Atrage atenția termenul NOTE ce duce cu gândul către GALAXY Note III, phabletul pe care compania sud-coreeană va miza pe sfârșit de an. &nbsp; Vom participa la evenimentul...

Samsung a și trimis invitațiile de presă pentru Unpacked 2013 Ep. 2. Atrage atenția termenul NOTE ce duce cu gândul către GALAXY Note III, phabletul pe care compania sud-coreeană va miza pe sfârșit de an.

Vom participa la evenimentul Samsung și avem ocazia în a relata de la fața locului, Mobilissimo.ro vă va oferi hands-on-uri la cald, impresii de la unul dintre show-urile grandioase pe care Samsung le va pune în scenă. Bănuiesc că GALAXY Note III va fi însoțit și de alte device-uri, cel mai probabil s-ar putea să fie adus și un ceas inteligent, alte telefoane din seria GALAXY. Probabilitatea să vedem și primul lor telefon cu TIZEN OS este destul de redusă, dar nu iese din calcul.

Samsung ne pregătește ceva special pentru 4 septembrie 2013. Stați pe aproape. Vom relata de la fața locului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×