Samsung a trimis invitațiile pentru evenimentul Unpacked 2013 În ediția a doua

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.031 ori
<b>Samsung a trimis invitațiile pentru evenimentul Unpacked 2013 În ediția a doua</b>Samsung a și trimis invitațiile de presă pentru Unpacked 2013 Ep. 2. Atrage atenția termenul NOTE ce duce cu gândul către GALAXY Note III, phabletul pe care compania sud-coreeană va miza pe sfârșit de an. &nbsp; Vom participa la evenimentul...

Samsung a și trimis invitațiile de presă pentru Unpacked 2013 Ep. 2. Atrage atenția termenul NOTE ce duce cu gândul către GALAXY Note III, phabletul pe care compania sud-coreeană va miza pe sfârșit de an.

Vom participa la evenimentul Samsung și avem ocazia în a relata de la fața locului, Mobilissimo.ro vă va oferi hands-on-uri la cald, impresii de la unul dintre show-urile grandioase pe care Samsung le va pune în scenă. Bănuiesc că GALAXY Note III va fi însoțit și de alte device-uri, cel mai probabil s-ar putea să fie adus și un ceas inteligent, alte telefoane din seria GALAXY. Probabilitatea să vedem și primul lor telefon cu TIZEN OS este destul de redusă, dar nu iese din calcul.

Samsung ne pregătește ceva special pentru 4 septembrie 2013. Stați pe aproape. Vom relata de la fața locului.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×