Parteneriatul Orange-Vodafone pentru partajarea infrastructurii și cum este acesta perceput de către conducerea Cosmote

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 1.689 ori
<b>Parteneriatul Orange-Vodafone pentru partajarea infrastructurii și cum este acesta perceput de către conducerea Cosmote</b>Nikolai Beckers, director general al Cosmote și Romtelecom a făcut recent o serie de declarații pentru Ziarul Financiar, cu privire la anunțul de săptămâna trecută, cu privire la colaborarea dintre Vodafone și Orange. Cele două vor partaja...

Nikolai Beckers, director general al Cosmote și Romtelecom a făcut recent o serie de declarații pentru Ziarul Financiar, cu privire la anunțul de săptămâna trecută, cu privire la colaborarea dintre Vodafone și Orange. Cele două vor partaja resursele infrastructurii telecom în următorii 16 ani.

[credit imagine]

Oficialul Cosmote vede această decizie drept un semn bun pentru viitor și pentru întreaga industrie de comunicații. Cosmote își manifesta la rândul său deschiderea către acorduri de acest gen, conform aceluiași director. Operatorii fac economii de zeci de milioane de euro prin astfel de parteneriate, conform unor estimări neoficiale.

Nikolai Beckers a afirmat că în acest moment Cosmote e gata să intre într-un acord de acest gen, dar doar în anumite condiții. Câtă vreme e vorba de "soluții comune și inițiative de cooperare" totul sună excelent, dar în practică lucrurile ar putea fi puțin mai complicate. Vom vedea oare un triumvirat al mărilor operatori de telefonie de la noi sau va rămâne Cosmote pe afară?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×