Marele eveniment Apple Începe peste 2 zile! Iată pregătirile pentru WWDC 2012!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.111 ori
<b>Marele eveniment Apple Începe peste 2 zile! Iată pregătirile pentru WWDC 2012!</b>Fiecare anotimp are o lansare specială Apple se pare, astfel că după ce primăvara ne-a adus un nou iPad, acum vara ne va aduce un nou iOS, posibil și câteva MacBook-uri noi și eventual un iPad Mini și nou iPhone. în fine, evenimentul Apple care...

Fiecare anotimp are o lansare specială Apple se pare, astfel că după ce primăvara ne-a adus un nou iPad, acum vara ne va aduce un nou iOS, posibil și câteva MacBook-uri noi și eventual un iPad Mini și nou iPhone. în fine, evenimentul Apple care urmează să debuteze luni, pe 11 iunie este WWDC 2012 și e destinat mai degrabă dezvoltatorilor decât consumatorului de rând.

WWDC 2012 implica o serie de conferințe desfășurate între 11 și 15 iunie, iar ceea ce vedeți mai sus reprezintă pregătirile Centrului Moscone, unde se va desfășura discursul oficial de luni. Apăruse cu câteva zile în urmă și sloganul WWDC 2012 și anume "Unde ideile grozave se transformă în lucruri grozave". Același banner cu motto-ul, pe care îl vedeți mai jos afișa și numeroase aplicații precum Bejeweled, CNN și Facebook. Până luni centrul Moscone va fi acoperit cu logo-uri Apple și WWDC în avampremiera evenimentului companiei din Cupertino.

Va fi primul discurs de la WWDC pentru noul CEO Tim Cook, care a preluat frâiele companiei anul trecut, din cauza condiției de sănătate a lui Steve Jobs. Ce așteptăm luni? Anunțul oficial al lui iOS 6.0, soluția de cartografiere iMaps, noi modele Macbook Pro și un nou MacBook Air de 15 inch, poate și câteva noi iMac-uri.

Marele eveniment Apple Începe peste 2 zile! Iată pregătirile pentru WWDC 2012!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×