Microsoft organizează o petrecere după evenimentul Apple WWDC; Se promit "discuţii despre iOS" la afterparty

847 ori
<b>Microsoft organizează o petrecere după evenimentul Apple WWDC; Se promit "discuţii despre iOS" la afterparty</b>Luni, 13 iunie, debutează și WWDC 2016 - conferința din acest an a dezvoltatorilor Apple. O veste inedită vine astăzi în presă, odată cu o serie de invitații trimise de către rivalul Microsoft. Compania IT pregătește un soi de after party după evenimentul

În ceea ce pare a fi cea mai bizară veste a lunii iunie din zona tech, Microsoft mai nou dă petreceri tematice Apple... Cam asta putem deduce din invitaţiile pe care firma din Redmond le face la un afterparty de după evenimentul de deschidere WWDC 2016.

Vă reamintim că această conferinţă destinată dezvoltatorilor are loc pe 13 iunie şi marchează deschiderea unei serii de evenimente ce gravitează în jurul lui iOS. Vom vedea un nou release iOS, poate şi un nou Apple Watch şi cumva a apărut şi Microsoft în ecuaţie. Ei promit că la party, invitaţii vor găsi mâncare, băutură şi discuţii despre iOS.

Nu e o glumă sau o ironie, Microsoft fiind dispusă să discute deschis despre oferta sa de aplicaţii de pe iOS. La urma urmei, cele mai arătoase versiuni touch de Office au debutat pe iOS, cu mult înaintea altor platforme şi mereu aplicaţiile MS de pe platforma Apple au avut prioritate la actualizări şi au sosit foarte rapid.

Petrecerea organizată de firma condusă de Satya Nadella va avea loc la sediul Twitter, care e foarte aproape de Bill Graham Civic Auditorium, unde Tim Cook şi ai săi se vor desfăşura pe 13 iunie.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×