Facebook App Center acum disponibil pe Android și iOS: colecție de peste 600 de aplicații FB

Autor:  | Publicat în:  Facebook 1.120 ori
<b>Facebook App Center acum disponibil pe Android și iOS: colecție de peste 600 de aplicații FB</b>Nu cred că m-aș înșela prea tare dacă aș spune că Facebook a atins deja mia de aplicații pentru mobil și nici măcar nu sunt toate softuri cu aceeași funcție, cea principală de socializare. Unele au rolul de messenger, altele sunt doar jocuri...

Nu cred că m-aș înșela prea tare dacă aș spune că Facebook a atins deja mia de aplicații pentru mobil și nici măcar nu sunt toate softuri cu aceeași funcție, cea principală de socializare. Unele au rolul de messenger, altele sunt doar jocuri și lista e foarte lungă. Acum avem șansa de a le centraliza pe toate prin intermediul lui Facebook App Center, disponibil de azi pe Android și iOS.

Acest serviciu oferă acces la peste 600 de aplicații Facebook sau legate de FB, ducându-ne cu gândul poate chiar la un OS Facebook într-o bună zi. Până atunci în cadrul lui App Center avem recomandări de aplicații pe baza preferințelor prietenilor noștri de pe Facebook. App Center este disponibil în cadrul aplicațiilor Facebook de pe terminalul mobil sau pe site-ul FB în varianta desktop. Astfel, puteți trimite aplicația descărcată pe desktop către telefon, fiind apoi redirecționați către App Store/Google Play pentru download.

Google a avut o funcție oarecum similară cu cea de recomandare a aplicațiilor și anume posibilitatea de a vedea la ce au dat +1 cei din cercurile voastre. în acest moment există și zvonuri despre o integrare profundă a lui Facebook în iOS 6 și despre un Facebook Phone, deci rețeaua lui Zuckerberg are planuri mari, chiar dacă valoarea acțiunilor sale este în picaj.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×