Maria, cu drag de la Sony Ericsson

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.223 ori
<b>Maria, cu drag de la Sony Ericsson</b>Zvonuri peste zvonuri in avampremira CeBIT, iar Sony Ericsson nu se dezminte si ne ofera un telefon cu nume feminin, noul M610i supranumit si Maria. Acest model este de fapt un upgrade la terminalul M600i si din pozele pe care le putem vedea mai sus...

Zvonuri peste zvonuri in avampremira CeBIT, iar Sony Ericsson nu se dezminte si ne ofera un telefon cu nume feminin, noul M610i supranumit si Maria.

Acest model este de fapt un upgrade la terminalul M600i si din pozele pe care le putem vedea mai sus deducem ca M610i este un handset WCDMA cu o camera de 3.2 megapixeli incorporata. Aceasta va oferi si functia de autofocus, cat despre sistemul de operare, Maria va functiona probabil pe o interfata Symbian noua si imbunatatita fata de versiunea precedenta.

Nu se cunosc inca alte detalii despre specificatiile tehnice ale terminalului cu un nume atat de feminin, iar de pret chiar nu se poate vorbi inca, avand in vedere ca modelul Maria nici nu a fost confirmat de producatori. Cu ocazia CeBIT vom afla mai multe astfel de confirmari sau infirmari si pozele neclare si zvonurile primite pana acum se vor concretiza in terminale demne de a ameninta chiar si faima iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×