Rolling Stones la Bucuresti!

1.121 ori
<b>Rolling Stones la Bucuresti!</b>Cea mai veche trupa de rock din lume, Rolling Stones soseste la Bucuresti in aceasta vara, iar campania de promovare a evenimentului va incepe curand. Nu cunoastem inca in mod sigur locatia concertului, pretul biletelor, dar stim ca Vodafone Romania este...

Cea mai veche trupa de rock din lume, Rolling Stones soseste la Bucuresti in aceasta vara, iar campania de promovare a evenimentului va incepe curand.

Nu cunoastem inca in mod sigur locatia concertului, pretul biletelor, dar stim ca Vodafone Romania este "capul rautatilor" si deja agentia cu care colaboreaza acestia, McCann Erickson va realiza o campanie pe masura acestui eveniment unic. Inainte de a stabili o data sigura a concertului, organizatorii vor trebui sa se gandeasca la un loc propice desfasurarii unui eveniment de o astfel de anvergura.

Problema a aparut in momentul in care organizatorii au aflat ca scena trupei este inalta cam cat trei etaje si un astfel de aranjament nu este chiar usor de potrivit in locuri ca Sala Palatului sau Arenele Romane. Nu cred ca mai exista oameni care sa nu stie cine sunt Rolling Stones, la urma urmei vorbim despre o trupa care a produs zeci de albume si 30 de single-uri care au urcat in top 10 de-a lungul celor aproape 50 de ani de activitate.

Trupa Rolling Stones se afla pe locul 4 in topul celor mai buni artisti care au existat vreodata si ii vom vedea in curand la Bucuresti.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×