Mărimea contează! HTC Runnymede vine cu ecran de 4.7 inchi și tehnologie Beats Audio

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.648 ori
<b>Mărimea contează! HTC Runnymede vine cu ecran de 4.7 inchi și tehnologie Beats Audio</b>Mai țineți minte zvonurile despre un telefon HTC cu ecran de 4.7 inchi și cât de revoltată a fost toată lumea de depășirea limitei nescrise de 4.5 inchi? Ei bine, s-a dovedit că modelul în cauză nu era Eternity, terminal WP7 care va fi anunțat...

Mai țineți minte zvonurile despre un telefon HTC cu ecran de 4.7 inchi și cât de revoltată a fost toată lumea de depășirea limitei nescrise de 4.5 inchi? Ei bine, s-a dovedit că modelul în cauză nu era Eternity, terminal WP7 care va fi anunțat în curând, iar acum telefonul își face din nou apariția sub numele de HTC Runnymede.

Avem de-a face cu un handset Android cu funcții preponderent muzicale, de vreme ce se folosește de tehnologia audio Beats, achiziționata recent de către HTC. De remarcat faptul că acest telefon se bazează pe noua interfață HTC Sense 3.5, iar dacă începeți deja să vă gândiți la modelul Vigor, aflați că nu e cazul de display HD aici.

Iată cum arată specificațiile lui Runnymede:

  • Display: 4.7 inchi, 480 x 800 pixeli
  • CPU: 1.5 GHz, single core (același CPU ca și HTC Flyer)
  • Memorie: 16 GB internă, 768 MB RAM
  • Camera: 8MP, captura video 720p, bliț dual LED, camera frontală de 1.3MP
  • Conectivitate: 3G, WiFi, Bluetooth, DLNA

Aflăm că smartphone-ul va sosi la pachet cu o pereche de căști Beats by Dr. Dre și că grosimea acestui device este sub 10 mm. Pe lângă calitatea audio a acestui terminal, se pare că un punct forte va fi și camera, capabilă de captură video la 60 fps, aproape dublu față de un smartphone modern. HTC Runnymede va sosi pe piața în perioada sărbătorilor, conform zvonurilor.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×