Display-ul flexibil ce ar putea ajunge pe Galaxy X este prezentat în San Francisco (Video)

2.187 ori
<b>Display-ul flexibil ce ar putea ajunge pe Galaxy X este prezentat în San Francisco (Video)</b>În ultimii ani am întâlnit pe piață și smartphone-uri cu display-uri curbate sau flexibile, acest concept pornind de la LG G Flex și Samsung Galaxy Round, terminale ce au stat la baza evoluției actuale. Coreenii de la Samsung au cu ce se lăuda în acest

Samsung continuă inovația și în materie de panouri LCD, cea mai recentă introducere din portofoliu fiind un display flexibil de 5.7 inch ce aduce și tehnologia OLED la pachet. Acest ecran tocmai ce a fost prezentat în cadrul evenimentuluI SID 2016 care are loc în San Francisco, iar mai jos puteți arunca o privire asupra unui clip demonstrativ.

Acest sistem prin care display-ul se înfășoară sub forma unui cilindru ne amintește de acele pixuri de demult ce ofereau un calendar ascuns în corpul din plastic, o idee care iată acum se aplică în alt domeniu. Revenind totuși la conceptul celor de la Samsung, aflați că panoul de 5.7 inch ne oferă o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, și o densitate a pixelilor de 386 ppi.

În același timp ni se dezvăluie și faptul că întreg display-ul de 5.7 inch cântărește doar 5 grame și măsoară 0.3 mm în grosime, dimensiuni care vor crește ulterior odată cu adăugarea unui panou touch. Samsung Galaxy X ar urma să fie smartphone-ul cu un asemenea display flexibil la bord, telefon pe care zvonacii îl văd lansat chiar anul viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×