Motorola Pro+, un nou Android cu tastatura QWERTY și un design destul de rigid (Video)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.000 ori
<b>Motorola Pro+, un nou Android cu tastatura QWERTY și un design destul de rigid (Video)</b>Un lucru e sigur în legătură cu noul Motorola Pro+: el pare mai degrabă un telefon cu funcții serioase/business, decât un device de divertisment. Designul sau rigid include atât un ecran destul de generos, cât și o tastatură QWERTY ce pare...

Un lucru e sigur în legătură cu noul Motorola Pro+: el pare mai degrabă un telefon cu funcții serioase/business, decât un device de divertisment. Designul sau rigid include atât un ecran destul de generos, cât și o tastatură QWERTY ce pare comodă la utilizare, cel puțin în imagini.

Nu vă așteptați la cine știe ce dotări hardware next-gen, iar dacă v-am făcut curioși, iată cum arată lista de specificații a noului model Motorola:

  • Display: 3.1 inchi, touchscreen, VGA
  • Memorie: 512MB RAM, 4 GB internă, slot microSD
  • Camera: 5MP, autofocus
  • Conectivitate: WiFi, GPS, quad band GSM/GPRS/EDGE, dual band 3G/HSDPA
  • Baterie: 1600 mAh

Pro+ rulează Android 2.3 Gingerbread, iar dacă vă suna familiar acest nume, aflați că Motorola mai are un telefon anunțat recent cu Plus în nume și anume Defy+, care va sosi în următoarea lună, cu certificări pentru rezistență deosebită. Iată și un clip care prezintă funcțiile lui Motorola Pro+:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×