Mark Zuckerberg nu crede că e nevoie să fie produs un telefon Facebook complet nou

1.001 ori
<b>Mark Zuckerberg nu crede că e nevoie să fie produs un telefon Facebook complet nou</b>în ultima vreme au abundat zvonurile cu privire la un viitor Telefon Facebook, de această dată unul axat în mod clar pe socializare și nu doar cu un buton FB. Se zvonea că HTC s-ar fi implicat în acest proiect și că o echipă de foști ingineri...

în ultima vreme au abundat zvonurile cu privire la un viitor Telefon Facebook, de această dată unul axat în mod clar pe socializare și nu doar cu un buton FB. Se zvonea că HTC s-ar fi implicat în acest proiect și că o echipă de foști ingineri Apple ar lucra la el. Ei bine iată că Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook nu pare convins de ideea unui nou telefon.

Zuck a afirmat în timpul unei conferințe ca nu vede sensul în producția unui telefon complet nou în acest moment. Aceasta este prima confirmare oficială că FB nu plănuiește un terminal special, adică hardware nou. Totuși există posibilitatea unor telefoane noi, precum ChaCha și Salsa, cu funcții de socializare profund implementate în OS. Asta înseamnă că am putea vedea un HTC ChaCha 2 în curând sau un Salsa 2, eventual un nou model de la INQ Mobile, care nu a avut parte de prea multă popularitate.

Am văzut deja o serie de concepte de Facebook Phone, toate axate pe identitatea serviciului de socializare, cu o carcasă de culoare albastră, un buton "F" și un sistem de operare centrat în jurul socializării. Dacă va exista vreodată un telefon Facebook atunci el va fi total diferit de ce ne așteptam noi în ziua de azi. Am putea vedea chiar un Facebook OS în curând... unul în jurul căruia să fie construit terminalul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×