Imagini cu prototipurile iPhone și iPad prezentate În procesul dintre Apple și Samsung

1.609 ori
<b>Imagini cu prototipurile iPhone și iPad prezentate În procesul dintre Apple și Samsung</b>Apple este recunoscută la nivel mondial pentru nivelul crescut de securitate pe care-l are în ce privește protitipurile sale. De aceea niciun model de iPhone & iPad nu a avut o scăparea majoră cum se întâmplă la unele companii rivale. Samsung a...

Apple este recunoscută la nivel mondial pentru nivelul crescut de securitate pe care-l are în ce privește protitipurile sale. De aceea niciun model de iPhone & iPad nu a avut o scăparea majoră cum se întâmplă la unele companii rivale. Samsung a încercat să facă ceva similar la Galaxy S III spre a menține interesul și a genera un buzz care ulterior să fie monetizat.

Știți că Apple și Samsung se duelează în procese prin tribunale, pentru patentele ce au ajuns subiect cotidian pe blogurile și site-urile de tehnologie din dot com. Astfel au ajuns a fi prezentate imagini cu prototipurile de iPhone și iPad.

Se observă implicarea lui Steve Jobs. Acesta era obsedat de design și își dorea ca un device să aibă un design perfect atât în partea frontală cât și în spate, locul din care-l vezi mai puțin. Asemănarea dintre unele prototipuri și iPhone 4 este izbitoare, altele merg pe o altă filozofie de design. Se spune că iPhone ar fi fost inspirat de Sony. Tony Fadell a angajat un designer industrial - Shin Nishibori - pentru a dezvolta un prototip de iPhone cu elemente serioase de design ce-l leagă de faimoasa compania japoneză.

La prototipurile de iPad se observă că au luat în calcul o sumă de soluții și elemente. Multe dintre ele au rămas la stadiul de concept: ecran de tip wide, un fel de picior de sprijin complet inestetic.

Mai jos dați de întreaga galerie de concepte / prototipuri legate de iPhone și iPad. Situația este complicată pentru Apple. Astfel de imagini relevă și potențiale linii de design pentru produsele Apple care urmează a fi lansate în viitorul apropiat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×