Procesorul Apple A10 pozează pentru cameră, în probabil cel mai târziu leak legat de iPhone 7

1.055 ori
<b>Procesorul Apple A10 pozează pentru cameră, în probabil cel mai târziu leak legat de iPhone 7</b>Am tot văzut materiale foto și video ce îl aveau pe iPhone 7 în prim-plan, serie ce continuă a-și face apariția pe web. De această dată aruncăm o privire asupra unei fotografii ce pare a ne prezenta procesorul Apple A10 pe care îl vom regăsi la bordul

Am văzut o sumedenie de fotografii cu iPhone 7, componente ale sale, butonul Mute, cel Home, panoul frontal şi multe altele. O componentă lipsea din toate aceste scăpări, dar acum peisajul e întregit, pentru că procesorul Apple A10 a avut şi el parte de o scăpare.

Apple A10

Evident o privim cu precauţie, pentru că e foarte uşor să realizezi în Photoshop un astfel de fals. Presupunând că seria denumirilor de chipseturi Apple îşi păstrează tradiţia, iPhone 7 ar trebuia să vină cu chipsetul Apple A10, urmaşul lui A9 de pe iPhone 6s şi A9X de pe iPad Pro. Un A10X ar putea apărea şi pe un nou model iPad, dacă Apple lansează aşa ceva luna viitoare.

Benchmarkuri scăpate recent pentru Apple A10 indică păstrarea unui setup dual core, care deşi pare modest faţă de actualele chipseturi deca core, se poate bate foarte uşor şi cu Snapdragon 820, rivalii HiSilicon, MediaTek şi Exynos. TSMC ar produce în exclusivitate noul chipset şi tot ei lucrează şi la generaţia viitoare care ar face saltul la arhitectura de 10 nm. Încă nu e clar ce fel de arhitectură va folosi A10, dar e probabil vorba de 16 sau 14 nm. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×