Mark Zuckerberg, Tim Cook, Bill Gates și alte personalități cunoscute intră la apă În cadrul unei noi provocări ce face vâlvă pe internet

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 932 ori
<b>Mark Zuckerberg, Tim Cook, Bill Gates și alte personalități cunoscute intră la apă În cadrul unei noi provocări ce face vâlvă pe internet</b>De câteva zile încoace poate ați observat că internetul s-a umplut de fel și fel de filmulețe ce fac referire la provocarea IceBucket, provocare realizată atât de către oameni obișnuți, cât și de personalități foarte cunoscute ca și Mark...

De câteva zile încoace poate ați observat că internetul s-a umplut de fel și fel de filmulețe ce fac referire la provocarea IceBucket, provocare realizată atât de către oameni obișnuți, cât și de personalități foarte cunoscute ca și Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, sau Tim Cook, CEO-ul Apple.

Aflăm că cei provocați vor trebui să-și toarne în cap o găleată cu apă și gheață, iar în cazul în care nu reușesc să facă acest lucru în maxim 24 ore, vor fi nevoiți să doneze 100$ către o cauză caritabilă ce are ca scop strângerea de fonduri pentru dezvoltarea de noi soluții medicale pentru vindecarea screlozeii laterale amiotrofice (ALS).
​

După ce un participant a trecut peste doza de răcorire, acesta trebuie să posteze dovada pe internet și să nominalizeze alte 3 persoane care să participe la provocare. în cadrul acestui articol puteți remarca câteva materiale video cu personalități importante ce au făcut la rândul lor provocarea IceBucket.

Printre aceștia îi remarcăm pe Mark Zuckerberg (Facebook), Tim Cook (CEO Apple), Larry Page și Sergey Brin (Google) sau pe Satya Nadella (CEO Microsoft). în acest moment, pe platforma de socializare video YouTube se află peste 138.000 de astfel de filmulețe în care provocarea este dusă la capăt cu succes și al căror număr este în continuă creștere. De asemenea, acestei provocări i s-a alăturat și Bill Gates (Microsoft), care a creat un dispozitiv special pentru a-și turna găleata de apă în cap.

Din câte putem vedea, provocarea în cauză pare a fi foarte distractivă și cu siguranță ar prinde bine și la noi pe plan local, ajutându-ne să trecem pentru puține momente peste această caniculă care se pare că nu mai vrea să plece. Voi pe cine ați vrea să vedeți răspunzând la această provocare?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×