Mauku 2.0, client de microblogging pentru Nokia N900

Autor:  | Publicat în:  Software 1.697 ori
<b>Mauku 2.0, client de microblogging pentru Nokia N900</b>Nokia N900 beneficiaza acum de propriul sau client de microblogging (Twitter), pe numele sau Mauku 2.0. Compatibil cu platforma Maemo, rulata de acest terminal, softul poate fi descarcat de aici si el va va permite sa urmariti discutiile celor apropiati...

Nokia N900 beneficiaza acum de propriul sau client de microblogging, pe numele sau Mauku 2.0. Compatibil cu platforma Maemo, rulata de acest terminal, softul poate fi descarcat de aici si el va va permite sa urmariti discutiile celor apropiati via Twitter.

Mauku 2.0 suporta mai mult de un serviciu de microblogging si mai mult de un singur cont al aceluiasi serviciu si site. Softul le permite deocamdata utilizatorilor sa se conecteze la Twitter si servicii similare, cum sunt Laconica si Qaiku, dar in viitor va exista suport si pentru Facebook si Jaiku.

Aplicatia destinata lui Nokia N900 permite deschiderea URL-urilor direct din tweet-uri si vine cu un widget pentru ecranul Home, pentru o mai buna accesibilitate. Mauku 2.0 se afla deocamdata in versiune beta si urmeaza sa primeasca noi functii in curand, cum ar fi cea de cautare. Developerii trebuie sa afle ca Mauku este bazat pe platforma Microfeed, ceea ce inseamna ca foloseste o arhitectura open plugin.

Mauku 2.0

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×