Produse evoMAG.ro

Apple scoate la licitaţie o variantă unică de iPad Pro pentru a susţine Muzeul de Design din Londra

Autor:  | Publicat în:  Apple 796 ori
<b>Apple scoate la licitaţie o variantă unică de iPad Pro pentru a susţine Muzeul de Design din Londra</b>Gigantul american Apple scoate la licitație o variantă unică a tabletei iPad Pro, cu scopul de a susține Muzeul de Artă din Londra. Tableta în cauză vine într-o nuanță de galben nemaivăzută până acum pe terminalele Apple, dar și cu o husă dedicată pentru

Apple nu e genul de companie care lansează ediţii speciale ale produselor sale, iar când o face totuşi, scopul e bine intenţionat. Astfel, aflăm că există o variantă specială de iPad Pro, o variantă unicat scoasă la licitaţie recent pentru a finanţa Muzeul de Design din Londra.

Tableta unicat a fost creată de către designerul şef Apple, Jony Ive, împreună cu accesorii dedicate. E vorba despre un iPad Pro de 12.9 inch, vopsit cu o nuanţă specială galbenă şi sosind cu un Smart Cover din piele albastră "cobalt". Microfibra de velur e materialul principal pentru acest accesoriu, iar Apple Pencil vine cu propria sa husa portocalie.

Tableta are gravată inscripţia "Edition 1 of 1", astfel încât să fie memorabilă. Terminalul va fi pus la vânzare pe 28 aprilie, iar cei implicaţi în licitaţie se aşteaptă la sume în jurul a 15.000 - 20.000 de dolari. Dotările tabletei rămân la fel ca şi cele ale modelului standard, dar raritatea e de fapt atuul.

 

[P] eMAG a dat start campaniei "Summer Sales 2017". Promite reduceri de până la 40%!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×