Apple scoate la licitaţie o variantă unică de iPad Pro pentru a susţine Muzeul de Design din Londra

Autor:  | Publicat în:  Apple 654 ori
<b>Apple scoate la licitaţie o variantă unică de iPad Pro pentru a susţine Muzeul de Design din Londra</b>Gigantul american Apple scoate la licitație o variantă unică a tabletei iPad Pro, cu scopul de a susține Muzeul de Artă din Londra. Tableta în cauză vine într-o nuanță de galben nemaivăzută până acum pe terminalele Apple, dar și cu o husă dedicată pentru

Apple nu e genul de companie care lansează ediţii speciale ale produselor sale, iar când o face totuşi, scopul e bine intenţionat. Astfel, aflăm că există o variantă specială de iPad Pro, o variantă unicat scoasă la licitaţie recent pentru a finanţa Muzeul de Design din Londra.

Tableta unicat a fost creată de către designerul şef Apple, Jony Ive, împreună cu accesorii dedicate. E vorba despre un iPad Pro de 12.9 inch, vopsit cu o nuanţă specială galbenă şi sosind cu un Smart Cover din piele albastră "cobalt". Microfibra de velur e materialul principal pentru acest accesoriu, iar Apple Pencil vine cu propria sa husa portocalie.

Tableta are gravată inscripţia "Edition 1 of 1", astfel încât să fie memorabilă. Terminalul va fi pus la vânzare pe 28 aprilie, iar cei implicaţi în licitaţie se aşteaptă la sume în jurul a 15.000 - 20.000 de dolari. Dotările tabletei rămân la fel ca şi cele ale modelului standard, dar raritatea e de fapt atuul.

 

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×