HTC HD2, intr-o recenzie made in Romania; Chip da verdictul!

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.704 ori
<b>HTC HD2, intr-o recenzie made in Romania; Chip da verdictul!</b>Daca ati urmarit topurile telefoanelor anului 2009, ati observat probabil ca HTC HD2 a fost marele invingator pe Mobilissimo.ro. Ei bine, iata ca acum handsetul este in sfarsit analizat in Romania, de catre prietenul nostru de la Chip, Ionut Balan...

Daca ati urmarit topurile telefoanelor anului 2009, ati observat probabil ca HTC HD2 a fost marele invingator pe Mobilissimo.ro. Ei bine, iata ca acum handsetul este in sfarsit analizat in Romania, de catre prietenul nostru de la Chip, Ionut Balan http://twitter.com/balanionut. El ne va spune daca acesta este sau nu un "iPhone killer".

Daca sunteti interesat de un pret pentru HTC HD2, aruncati o privire aici, iar revenind la recenzia redactorului Chip, aflam ca handsetul a luat nota 9, calificativ rezonabil pentru un super smartphone. Printre factorii "Pro" pentru achizitionarea acestui model se numara ecranul sau capacitiv urias, cu o rezolutie si o calitate a imaginii buna, procesorul de 1 GHz, care nu se va "impiedica" la nici o aplicatie si gama variata de conectivitate suportata (WiFi b/g/N, 3G, quad band, Bluetooth).

In plus, handsetul are ca avantaj prezenta unui chipset GPS la bord, senzorul de proximitate si luminozitate, accelerometrul, camera de 5 megapixeli cu blitz LED, care se comporta foarte bine pentru un smartphone. Interfata Sense este de asemenea un mare plus, dupa cum este si suportul pentru retele de social networking, perfect integrat pe HTC HD2.

HTC HD2

Nu totul este roz pentru acest model, caci exista si defecte, cum ar fi eternele probleme ale sistemului Windows Mobile, care isi fac simtita prezenta mai ales cand folositi un ecran capacitiv touch. Latimea telefonului poate fi de asemenea un defect, daca nu sunteti obisnuiti cu smartphone-urile, iar recenzia mentioneaza si mici probleme cu calitatea sunetului (difuzorul), plus unele buguri software, ce necesita patch-uri si bug fix-uri.

HTC DH2

Am mai mentiona noi si fragilitatea ecranului si acea problema de balans al albului de la camera, dar cea de-a doua se rezolva (relativ) cu un update de software, deci trecem peste si ne declaram de acord cu nota 9 acordata terminalului. Pentru recenzia completa, aruncati o privire aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×