Meitu V4 este un mega selfie phone, cu o cameră frontală de 21 de megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Meitu 878 ori
<b>Meitu V4 este un mega selfie phone, cu o cameră frontală de 21 de megapixeli</b>Dacă ne urmăriţi pe noi şi pe site-ul sora GSMDome.com ştiţi cu siguranţă că există un brand de telefoane numit Meitu, care realizează cu precadere telefoane selfie. Rezoluţii precum 13 sau 20 MP nu sunt deloc neobişnuite pentru camerele lor...

Dacă ne urmăriţi pe noi şi pe site-ul sora GSMDome.com ştiţi cu siguranţă că există un brand de telefoane numit Meitu, care realizează cu precadere telefoane selfie. Rezoluţii precum 13 sau 20 MP nu sunt deloc neobişnuite pentru camerele lor frontale, iar noul model Meitu V4 nu face excepţie.

Deja camerele de 8 MP pentru selfie nu mai surprind pe nimeni şi avem una şi pe LG G4 de exemplu. Sony Xperia M5 şi ASUS ZenFone Selfie aduc camere de 13 MP, iar blitzurile frontale au devenit şi ele comune şi telefonul ASUS dar şi Huawei Mate S având aceasta dotare. Revenind la Meitu, atenţie să nu îi confundaţi cu Meizu, pentru că nu sunt aceeaşi companie.

Meitu V4 are o cameră frontală de 21 megapixeli şi o cameră principală cu aceeaşi rezoluţie. Produsul e rezervat doar pentru piaţa chineză şi vine cu un preţ de 550 de dolari. Alte dotări includ un display Full HD AMOLED de 5 inch, un procesor octa core MediaTek Helio X10, 3 GB RAM şi 64 GB stocare internă. Bateria este o unitate de 2650 mAh, iar ca OS avem Android 5.1 Lollipop cu MeiOS 2.5 aplicat peste.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×