Meitu 2, un nou smartphone de origine chineză ce aduce la pachet o cameră frontală de 13 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Meitu 1.203 ori
<b>Meitu 2, un nou smartphone de origine chineză ce aduce la pachet o cameră frontală de 13 megapixeli</b>Iată că una dintre cele mai populare funcții de pe un smartphone din zilele noastre, și anume funcția selfie oferită de către camerele frontale a ajuns la un nou nivel în China, țară de unde provine smartphone-ul Meitu 2. Acesta din urmă...

Iată că una dintre cele mai populare funcții de pe un smartphone din zilele noastre, și anume funcția selfie oferită de către camerele frontale a ajuns la un nou nivel în China, țară de unde provine smartphone-ul Meitu 2. Acesta din urmă reușește ca pe lângă camera foto principală de 13 megapixeli, să ofere și o cameră foto secundară tot de 13 megapixeli.

Astfel, eventualii utilizatori vor beneficia de cele mai calitative selfie-uri oferite de un smartphone actual existent pe piață. Acesta oferă pe lângă cele 2 camere foto de 13 megapixeli și un display HD de 4.7 inch, un procesor octa-core tactat la 1.7 GHz, 2 GB RAM și o densitate a pixelilor de 312 ppi.

Meitu 2, un nou smartphone de origine chineză ce aduce la pachet o cameră frontală de 13 megapixeli

Din punct de vedere al prețului, Meitu 2 nu se situează în aceași categorie de terminale cu dotări high-end la prețuri acceptabile cum ne-am obișnuit să fie în China, ci dimpotrivă. Acesta este disponibil în varianta de 16 GB la prețul de 352$, în timp ce varianta cu 32 GB de stocare are un preț de pornire de 384$. Meitu 2 va sosi pe piața din China în varianta de culoare albă și roz.

Meitu 2

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×