Meizu 15 Plus este un telefon aniversar, cu cameră duală şi muchii foarte subţiri; Iată noi randări, schiţe

1.480 ori
<b>Meizu 15 Plus este un telefon aniversar, cu cameră duală şi muchii foarte subţiri; Iată noi randări, schiţe</b>Cu ocazia aniversării de 15 ani de la înființare, compania chineză Meizu are în plan lansarea unui smartphone aniversar, produs despre care am mai aflat câte ceva în leak-uri anterioare. Acum vedem și randări pentru acest Meizu 15 Plus

Nu doar Apple lansează telefoane aniversare, ci chiar şi companiile mai mici precum Meizu. Mai nou circula randari şi schiţe ale unui smartphone numit Meizu 15 Plus, care va veni cu muchii foarte înguste şi cameră duală.

Meizu 15 Plus

Meizu abia a lansat modelul M6S şi deja lucrează la încă un handset special. Meizu 15 Plus serveşte pentru aniversarea a 15 ani de existenţa a companiei Meizu, urmând să fie disponibil din martie 2018. Design-ul din schiţe mă duce puţin cu gândul la Galaxy S9, mai ales judecând după muchia subţire de jos. E totuşi destul loc sus pentru camera frontală, difuzor pentru convorbiri şi senzori. Scăpările trecute aratau ca ar fi o muchie mai mare jos si mai mica sus.

Meizu 15 Plus ar urma să aibă procesor Snapdragon 845, sau un Exynos 8895, iar preţul de pornire va fi de 562 dolari. Ar urma să vină într-o variantă cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare, dar şi una cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Se anunţă a fi rival serios pentru Galaxy S9, mai ales că au acelaşi CPU.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×