Samsung Galaxy S9 şi Galaxy S9+ vor veni cu suport pentru încărcare rapidă la 15W, conform unor noi certificări

1.693 ori
<b>Samsung Galaxy S9 şi Galaxy S9+ vor veni cu suport pentru încărcare rapidă la 15W, conform unor noi certificări</b>Din câte reușim să aflăm astăzi, se pare că smartphone-urile Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ vor veni cu suport pentru încărcare rapidă la 15W, standard pe care sud-coreenii îl aduc la bordul flagship-urilor încă de pe vremea lui Galaxy S6

După ce am aflat detalii despre captura Super Slow Motion de pe Galaxy S9, iată că descoperim câteva ceva şi despre alimentarea noilor terminale. Se pare că acestea vor veni cu suport pentru încărcare rapidă, conform unor noi certificări.

Samsung Galaxy S9

E drept că ne aşteptam la asta, încărcarea rapidă fiind disponibilă pe flagshipurile Samsung încă de la Galaxy S6 încoace. O agenţie braziliană de certificări a dezvăluit recent ce fel de baterii vom vedea la bordul handset-urilor (3000 mAh si 3500 mAh), iar acum autoritataea chineză 3C a detaliat încărcarea rapidă. Astfel, vom primi până la 15W/ 9V/ 1.67A pentru alimentare.

Modelul SM-G960x este vizat aici, drept S9, iar SM-G9645x este Galaxy S9+. Acel "x" defineşte tara, acolo unde "0" este China, iar "8" este Taiwan. Încărcarea adaptivă de 15W este cea care vine de pe vremea lui Galaxy S6 şi probabil că v-aţi fi aşteptat la un upgrade. Sud-coreenii trebuie totuși să se asigure că nu exista riscuri de supraîncălzire. Măcar s-a îmbunătăţit încărcarea wireless între timp, devenind şi ea mai rapidă. Aşteptam accesorii noi tip charging pad de la Samsung pentru S9.

E bizar că nu am auzit nimic despre vreun DeX nou, deşi ar avea sens să apară unul...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×