Huawei P20 Plus este așteptat cu baterie de 4000 mAh și funcție Always On Display; Ar putea oferi ecran OLED

3.817 ori
<b>Huawei P20 Plus este așteptat cu baterie de 4000 mAh și funcție Always On Display; Ar putea oferi ecran OLED</b>Mai avem mai mult de o lună de așteptare până la debutul lui Huawei P20, semn că până atunci continuă leak-urile. Spre exemplu astăzi aflăm pe seama unui raport XDA-Developers faptul că varianta P20 Plus este așteptată cu baterie

Aflăm astăzi prin intermediul celor de la XDA-Developers câteva informații extra despre Huawei P20 Plus, un telefon ce se va lansa alături de P20 și P20 Lite în cadrul unui eveniment programat pentru data de 27 martie în Paris. Pe seama unor fișiere din firmware-ul lui Huawei P20 Plus s-a descoperit faptul că noul telefon va dispune de funcția Always On Display - semn că am putea primi aici un panou cu tehnologie OLED.

De asemenea, iese la iveală că Huawei va aduce pe acest dispozitiv o baterie de 4000 mAh, dar și că modelul standard (P20) va beneficia de o unitate de 3320 mAh. Diferența de capacitate este destul de serioasă și ținând cont de panourile edge-to-edge ce vor fi utilizate aici, ne așteptăm ca diagonala lui P20 Plus să treacă de 6 inch cel mai probabil.

Alte dotări ale telefonului vor fi reprezentate de către procesorul Kirin 970 și de 6 GB RAM. Vom avea și o funcție similară lui Animoji de pe iPhone X, dar și o tehnologie de autentificare facială. Huawei P20 Plus va rula sistemul de operare Android 8.1 Oreo alături de EMUI 8.1 și probabil vom vedea noutăți interesante aduse aici. Așteptăm curând să curgă cu certificări și fotografii reale pentru întreaga serie P20. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×