Meizu 15 Plus apare într-o primă imagine; vine cu un design full screen și cameră duală

1.894 ori
<b>Meizu 15 Plus apare într-o primă imagine; vine cu un design full screen și cameră duală</b>Anul viitor marchează aniversarea de 15 ani a companiei Meizu și acest eveniment va fi celebrat prin lansarea unui smartphone pe măsură aparent. Telefonul s-ar numi Meizu 15 Plus și astăzi descoperim o primă imagine a sa

Meizu va împlini 15 ani de existenţă în 2018 şi ca atare pregăteşte un telefon aniversar deosebit. Azi avem şi un nume pentru acel device şi anume Meizu 15 Plus şi aflăm că terminalul va fi lansat în primăvară. Cu această ocazie vedem şi o primă imagine cu telefonul, dar şi cu cutia sa.

Remarcăm o cameră duală în spate, antenele clasice de la Meizu Pro 6 şi iPhone 7 şi o zonă frontală cu ecran cu margini super înguste. Colţurile ecranului par curbate în stil LG G6 şi V30 şi dacă nu mă înşel cred că avem şi două camere frontale jos. Abordarea full screen de aici duce cu gândul puţin şi la Xiaomi Mi MIX 2. Nu pare să existe vreun difuzor pentru convorbiri în faţă, probabil Meizu alegând abordarea piezoelectrică.

Cumva totuşi s-a găsit loc pentru un buton Home cu scanner pentru amprente în zona frontală. Meizu 15 Plus vine cu o cameră duală în spate cu orientare verticală, iar sub ea se află telemetrul laser şi blitz-ul. În imagine apar şi preţuri pentru acest smartphone aniversar, care porneşte de la 453 de dolari şi ajunge la 528 dolari. Probabil o versiune va avea 4 GB RAM şi 64 GB stocare şi cealaltă 6 GB RAM şi 128 GB stocare.

Mă aştept la un procesor MediaTek Helio din seria X la interior, la un ecran de 6 inch Full HD+ şi la captura Bokeh cu cameră din spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×