Meizu 16s Pro apare pe web cu dotări impresionante: ecran 90 Hz, procesor Snapdragon 855+

915 ori
<b>Meizu 16s Pro apare pe web cu dotări impresionante: ecran 90 Hz, procesor Snapdragon 855+</b>Cine ar fi crezut că un telefon Meizu va avea dotări similare cu OnePlus 7 Pro? Iată că tocmai a scăpat pe web telefonul Meizu 16s Pro, care pare gata să aducă si o dotare găsită şi pe Pixel 4, conform zvonurilor

Cine ar fi crezut că un telefon Meizu va avea dotări similare cu OnePlus 7 Pro? Iată că tocmai a scăpat pe web telefonul Meizu 16s Pro, care pare gata să aducă si o dotare găsită şi pe Pixel 4, conform zvonurilor. E vorba despre ecranul de 90 Hz. Alte dotări le aflaţi mai jos.

Meizu 16s PRO

Ca idee, Meizu îşi lansa ultimul flagship, Meizu 16s în aprilie, iar acum e gata de "colecţia de toamnă". Noul venit va avea un ecran AMOLED de 90 Hz, cu touch sampling rate de 120 Hz şi cititor de amprente integrat în ecran. Se va păstra designul modelului original, cu muchii curbate şi lăţime crescută. În plus terminalul va avea şi un procesor Snapdragon 855+ şi 12 GB RAM la bord.

Meizu 16s PRO

Mai vine şi cu stocare UFS 3.0 de 256 GB sau 512 GB. În ce priveşte camera, vom avea un setup triplu, iar pe lângă senzorul de 48 MP principal şi camera de 20 MP telephoto apare o a treia, probabil pentru captură de adâncime sau cea ultra wide. Există şi încărcare rapidă la 18W printre dotări, iar ca OS avem Android 9.0 Pie cu FlymeOS 8 aplicat peste.

Meizu 16s PRO

Toate acestea la doar 524 dolari, conform unei listări la un magazin chinez şi asta pentru varianta cu 12 GB RAM şi 512 GB stocare, ceea ce e cu atât mai impresionant.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×